Over Boerma Interieurstyling & Projectinrichting

Boerma Interieurstyling & Projectinrichting in de regio Arnhem en Velp is dé woonspecialist bij jou in de buurt.

Eens in de zoveel tijd is jouw interieur toe aan een nieuwe invulling. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze winkel staan we voor je klaar om je te adviseren. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze winkel!

in samenwerking met ALL STYLE KEUKENS

ALL STYLE KEUKENS is een full-service keukenbedrijf uit Arnhem. Wij werken altijd op afspraak zodat we alle tijd voor u hebben; de eerste afspraak maken wij bij de klant thuis. Als ontwerpers zijn wij specialist in het samenstellen en leveren van échte maatwerk keukens die volledig zijn afgestemd op uw wensen en behoeften.

Onze keukens worden gemaakt door innovatieve maatwerk keukenfabrikanten die ons niet beperken in onze creativiteit en die weten wat individueel design betekent.

ALL STYLE KEUKENS levert moderne maatwerk keukens vanaf      € 17.500 Echte houten keukens vanaf € 25.000. Met 30 jaar kennis en ervaring kunnen wij uw wensen optimaal vertalen naar een goed doordacht keukenplan en u daarbij voorzien van deskundig advies.


Als full service keukenbedrijf verzorgen wij met ons montageteam indien gewenst het gehele montage-traject van A tot Z. Van de sloop en afvoer van de oude keuken, het aanpassen van noodzakelijk leidingwerk, tot en met de kookklare oplevering van uw nieuwe keuken.

ALL STYLE KEUKENS is een compact keukenbedrijf met een klein team vakmensen en één gezamenlijk doel, uw verwachtingen overtreffen.

Neem contact op met Boerma Interieurstyling & Projectinrichting

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!