Moduleo

Kies uit vier assortimenten van PVC vloeren van Moduleo

Advies over Moduleo

Krasbestendige Moduleo vloer kopen in Arnhem en Velp

Op zoek naar een PVC vloer, maar dan een van goede kwaliteit? BOERMA interieurstyling en projectinrichting in Arnhem verkoopt vloeren van Moduleo die de eigen producten uitvoerig test en verschillende certificaten heeft behaald. Daarnaast heeft Moduleo oog voor het milieu. Wil jij meer weten over deze gemakkelijke vloer? Kom gerust eens langs bij BOERMA interieurstyling en projectinrichting in de regio Arnhem en Velp. We helpen je graag verder.

Een sterke Moduleo PVC vloer in de regio Arnhem en Velp

De vloeren van Moduleo hebben verschillende voordelen. Zo zijn de vloeren waterbestendig, kras- en vlekbestendig en makkelijke schoon te maken. Daarnaast zijn ze geluids- en warmte-absorberend en slipvast met R10 rating.

Bij BOERMA interieurstyling en projectinrichting in Arnhem hebben wij een groot assortiment Moduleo vloeren. Zie jij zo'n vloer wel zitten? Maak dan eens een afspraak bij ons. In de showroom laten we je graag meer zien.

Houteffecten of steeneffecten PVC vloer van Moduleo?

Houteffecten
Moduleo vloeren met houteffect bieden een gemakkelijk schoon te maken, geluidsabsorberende, vlekbestendige en buitengewoon slijtvaste afwerking. Een verbluffende langdurige afwerking voor elke omgeving.

Steeneffecten
Natuurstenen vloeren voelen soms koud aan, zijn duur en snel onderhevig aan krassen of vlekken. Luxueuze PVC vloeren vormen een gemakkelijk schoon te maken, slijtvast en geluidsabsorberend alternatief.

Benieuwd naar het assortiment van Moduleo? Kom eens binnen bij BOERMA interieurstyling en projectinrichting in Arnhem. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van vinyl.

BOERMA interieurstyling en projectinrichting, jouw Moduleo specialist in de regio Arnhem en Velp.

BOERMA interieurstyling en projectinrichting is dé Moduleo specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Moduleo vinylvloeren en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Arnhem naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij leggen jouw PVC vloer perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook