Laminaatvloeren bij Boerma Interieurstyling & Projectinrichting

Laminaatvloeren bij Boerma Interieurstyling & Projectinrichting

 

Er is altijd wel een laminaatvloer die aan jouw woonwensen voldoet. Onze laminaatvloeren zijn er in verschillende kleuren, structuren en dessins. En of je nu kiest voor een houtmotief, steenmotief of visgraat, jouw vloer heeft een natuurlijke uitstraling. Zo zijn de laminaatvloeren met houtmotief er bijvoorbeeld zowel met als zonder voelbare nerven. Behalve dat laminaat een mooie oplossing is, is het ook nog eens beresterk, waterbestendig én onderhoudsvriendelijk. De belangrijkste voordelen van laminaatvloeren op een rij:    

✔ Goede prijs-kwaliteitsverhouding ✔ Veel verschillende uitvoeringen ✔ Natuurlijke uitstraling ✔ Water- en krasbestendig ✔ Kleurvast
✔ Geschikt voor vloerverwarming ✔ Eenvoudig te leggen ✔ Garantie tot 25 jaar ✔ Onderhoudsvriendelijk

Zelf leggen of laten leggen

Bij ons koop je de meest hoogwaardige laminaatvloeren. Ga je het laminaat zelf leggen? Of wil je het toch liever laten leggen door vakmensen? Bij Boerma Interieurstyling & ProjectinrichtingBoerma Interieurstyling & Projectinrichting kan het allebei. Het leggen van een laminaatvloer is relatief eenvoudig. Helemaal als je voor een lijmloos kliksysteem kiest. In dat geval verhuis je de vloer zelfs ook met alle gemak mee naar een andere woning. We geven je graag tips voor als je zelf de vloer gaat leggen. Durf je het zelf niet aan of heb je er geen tijd voor? Dan doen wij het voor je. Kun jij je kostbare tijd aan andere zaken besteden. En net als op de vloer zelf, krijg je ook garantie op het leggen van de vloer.

Welke ondervloer leg je onder het laminaat?

Onze specialisten adviseren je tot in detail over je nieuwe laminaatvloer. Zodat je niet voor onnodige verrassingen komt te staan. Ook de ondervloer nemen ze mee in het advies. Heb je namelijk een verkeerde ondervloer, dan zul je minder lang plezier hebben van je laminaatvloer. Zonde van de investering. Ze letten onder meer op de dikte van de ondervloer, de geluiddempende werking en de isolatie van warmte. Ondervloeren zijn zowel op rol als in platen verkrijgbaar. 

Laminaatvloer kopen in de regio Arnhem en Velp?

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.